Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЗАЛОЖНА КЪЩА ДАР ИНВЕСТ 2019 ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205695696
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 7, 2019 13:10
Наименование
ЗАЛОЖНА КЪЩА ДАР ИНВЕСТ 2019
Транслитерация
ZALOZNA KASHTA DAR INVEST LTD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, П.Р.СЛАВЕЙКОВ, 112 Виж на картата
Предмет на дейност
Лредоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи по занятие и в този смисъл сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с тях и от тях по занятие, други сделки, ... Лредоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи по занятие и в този смисъл сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с тях и от тях по занятие, други сделки, необходими във връзка с осъществяване на дейността като заложна къща. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИВАН ВЪЛЧЕВ ИВАНОВ (свързан с 4 фирми)
Управител: ДАНИЕЛ ГЕОРГИЕВ ГОСПОДИНОВ (свързан с 4 фирми)
Съдружник: ИВАН ВЪЛЧЕВ ИВАНОВ 1,000.00 лв - 50.00% дял (свързан с 4 фирми)
Съдружник: ДАНИЕЛ ГЕОРГИЕВ ГОСПОДИНОВ 1,000.00 лв - 50.00% дял (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
2,000 лева (2,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЗАЛОЖНА КЪЩА ДАР ИНВЕСТ 2019 ООД на латиница "ZALOZNA KASHTA DAR INVEST LTD" с ЕИК/ПИК 205695696 е основана на 7 Юни 2019 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ДАР ИНВЕСТ 2019", но на 25 Юни 2019 година то бива сменено на сегашното "ЗАЛОЖНА КЪЩА ДАР ИНВЕСТ 2019". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 2,000 лева.

Хронология

2019-06-07
Регистрация на фирмата

2019-06-25
Промяна наименование
Името се сменя от ДАР ИНВЕСТ 2019 на ЗАЛОЖНА КЪЩА ДАР ИНВЕСТ 2019
Промяна предмет на дейност
- Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи по занятие и в този смисъл сделки с благородни метали и скъпоценни камъни според валутния закон, вътрешна и външна търговия, производство и търговия на едро и дребно с хранителни и промишлени стоки, търговско представителство и посредничество, комисионна, рекламна, информационна, автосервизна дейност, транспортни услуги в страната и чужбина, хотелиерство и ресторантьорство, производство и продажба на битови и промишлени стоки, сделки с интелектуална собственост, покупка, строителство и търговия на недвижими имоти, импорт, експорт, бартерни сделки, лизингови услуги, и други дейности и услуги с изключение на забранените от закона. Дейностите подлежащи на лицензиране или на разрешителен режим ще бъдат извършвани след снабдяване на съответният лиценз или разрешение.
+ Лредоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи по занятие и в този смисъл сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с тях и от тях по занятие, други сделки, необходими във връзка с осъществяване на дейността като заложна къща.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма