Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЗАЛОЖНА КЪЩА ИВ - ВА - НИ 159 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205181478
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 19, 2018 09:00
Наименование
ЗАЛОЖНА КЪЩА ИВ - ВА - НИ 159
Транслитерация
ZALOZHNA KASHTA IV - VA - NI 159 LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, СТАРОЗАГОРСКО ВЪСТАНИЕ, 20, вх. Б, ет. 1 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, kато заложна къща, в това число извършване на търговски сделки, необходими във връзка с осъществяване на дейността като ... Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, kато заложна къща, в това число извършване на търговски сделки, необходими във връзка с осъществяване на дейността като заложна къща, сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с тях и от тях по занятие /след регистрация/. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИВАН ВЪЛЧЕВ ИВАНОВ (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ИВАН ВЪЛЧЕВ ИВАНОВ (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЗАЛОЖНА КЪЩА ИВ - ВА - НИ 159 ЕООД на латиница "ZALOZHNA KASHTA IV - VA - NI 159 LTD" с ЕИК/ПИК 205181478 е основана на 19 Юни 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ИВ - ВА - НИ 159", но на 4 Февруари 2020 година то бива сменено на сегашното "ЗАЛОЖНА КЪЩА ИВ - ВА - НИ 159". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Хронология

2018-06-19
Регистрация на фирмата

2020-02-04
Промяна наименование
Името се сменя от ИВ - ВА - НИ 159 на ЗАЛОЖНА КЪЩА ИВ - ВА - НИ 159
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул.Старозагорско въстание, 20, вх. Б, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, СТАРОЗАГОРСКО ВЪСТАНИЕ, 20, вх. Б, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговия на едро и дребно: покупка на стоки и други вещи е цел да се препродават в първоначалният им вид, преработен или обработен вид; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; осъществяване на търговска дейност, чрез автомати на самообслужване; продажба на стоки от собствено производство, внос, износ, търговско представителство и посредничество, ресторантьорство, складова, лизингова, хотелиерска, туристическа, рекламна и информационна дейност, комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина, както и всяка незабранена от законодателството на Р.България дейност.
+ Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, kато заложна къща, в това число извършване на търговски сделки, необходими във връзка с осъществяване на дейността като заложна къща, сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с тях и от тях по занятие /след регистрация/.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма