Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АЛКО 2020 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204567651
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204567651 от 2017-05-16 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
April 27, 2017 11:27
Наименование
АЛКО 2020
Транслитерация
ALKO 2020 LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Петрич, ул. "Цар Борис III", 11A, ет. 1 Виж на картата
Има 22 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
46.45 - Търговия на едро с парфюмерийни и козметични стоки
Предмет на дейност
(1). Покупка и продажба на стоки или други вещи в първоначален, обработен или преработен вид; Продажба на стоки собствено производство; Покупко – продажба на всякакъв вид промишлени и селкостопански... (1). Покупка и продажба на стоки или други вещи в първоначален, обработен или преработен вид; Продажба на стоки собствено производство; Покупко – продажба на всякакъв вид промишлени и селкостопански стоки, авточасти и строителни материали;(2). Производство и търговия с конфекция и трикотажни облекла, обувки и други изделия от кожа; Ишлеме;(3). Складиране и дистрибуция на стоки;(4). Консултантски услуги;(5). Търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; (6). Сделки с интелектуална собственост; Издателска дейност, туристически, рекламни и информационни услуги, други услуги; Импресарски услуги; Маркетинг;(7). Транспортна дейност – международен транспорт и транспорт в страната; Комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина със собствени или наети автомобили; (8). Отдаване под наем на транспортни средства;(9). Посредническа дейност по набиране, насочване и предоставяне на работна сила; (10). Сервизни услуги; (11). Покупка, охранителна дейност, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба;(12). Посреднически услуги при покупко – продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти;(13). Всяка друга дейност, която не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе.За постигане на своите цели дружеството може да извършва следните допълнителни дейности:(1). Да участва в други дружества със същата или сходна дейност във всякаква легална форма, като обединения с други дружества, вливания и сливания с други дружества, създаване и участия в дъщeрни дружества, разделяне на две или повече дружества и т.н.;(2). Да създава офиси, лаборатории, клонове, складови бази и други съоръжения в България или други държави по решение на Общото събрание на съдружниците;(3). Търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни юридически лица;(4). Да си сътрудничи с всяко физическо или юридическо лице в България или в чужбина, по всякакъв начин или форма на сътрудничество;(5). Да осигурява гаранции пред трети страни за компании, с които осъществява търговски сделки, дотолкова доколкото тези гаранции обслужват целите и интересите на дружеството. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Александрос Георгиос Константину (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Александрос Георгиос Константину (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АЛКО 2020 ЕООД на латиница "ALKO 2020 LTD." с ЕИК/ПИК 204567651 е основана на 27 Април 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Хеленс шоп", но на 2 Март 2020 година то бива сменено на сегашното "АЛКО 2020". Седалището на компанията се намира в гр. Петрич, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2017-04-27
Регистрация на фирмата

2017-05-16
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204567651 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2018-01-16
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Сандански, ул. "Македония", 46
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Петрич, ул. "Цар Борис III", 11A, ет. 1
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ НА ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ДА ГИ ПРЕПРОДАДЕ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ, ТУРОПЕРАТОРСКА ДЕЙНОСТ И УСЛУГИ; ТУРИСТИЧЕСКО АГЕНТСТВО; ТЪРГОВИЯ С МЕДИЦИНСКИ МАШИНИ И ТЪРГОВИЯ С КОЗМЕТИКА; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ; СКЛАДОВИ СДЕЛКИ; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ; ХОТЕЛИЕРСКИ, РЕСТОРАНТЬОРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ; ПРОДАЖБА НА ЦИГАРИ, АЛКОХОЛНИ НАПИТКИ И ДРУГИ АКЦИЗНИ СТОКИ (СЛЕД ВЗЕМАНЕ НА СЪОТВЕТНОТО РАЗРЕШЕНИЕ ПО УСТАНОВЕНИЯ РЕД); ТАКСИМЕТРОВИ И ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; ВСЯКАКВА ВИД УСЛУГА, ЕЛ. УСЛУГИ, КАКТО И ВСЯКАКВА ДРУГА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, СДЕЛКИ И УСЛУГИ, НЕЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН.
+ (1). Покупка и продажба на стоки или други вещи в първоначален, обработен или преработен вид; Продажба на стоки собствено производство; Покупко – продажба на всякакъв вид промишлени и селкостопански стоки, авточасти и строителни материали;(2). Производство и търговия с конфекция и трикотажни облекла, обувки и други изделия от кожа; Ишлеме;(3). Складиране и дистрибуция на стоки;(4). Консултантски услуги;(5). Търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; (6). Сделки с интелектуална собственост; Издателска дейност, туристически, рекламни и информационни услуги, други услуги; Импресарски услуги; Маркетинг;(7). Транспортна дейност – международен транспорт и транспорт в страната; Комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина със собствени или наети автомобили; (8). Отдаване под наем на транспортни средства;(9). Посредническа дейност по набиране, насочване и предоставяне на работна сила; (10). Сервизни услуги; (11). Покупка, охранителна дейност, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба;(12). Посреднически услуги при покупко – продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти;(13). Всяка друга дейност, която не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе.За постигане на своите цели дружеството може да извършва следните допълнителни дейности:(1). Да участва в други дружества със същата или сходна дейност във всякаква легална форма, като обединения с други дружества, вливания и сливания с други дружества, създаване и участия в дъщeрни дружества, разделяне на две или повече дружества и т.н.;(2). Да създава офиси, лаборатории, клонове, складови бази и други съоръжения в България или други държави по решение на Общото събрание на съдружниците;(3). Търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни юридически лица;(4). Да си сътрудничи с всяко физическо или юридическо лице в България или в чужбина, по всякакъв начин или форма на сътрудничество;(5). Да осигурява гаранции пред трети страни за компании, с които осъществява търговски сделки, дотолкова доколкото тези гаранции обслужват целите и интересите на дружеството.

2020-03-02
Промяна наименование
Името се сменя от Хеленс шоп на АЛКО 2020
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма