Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ОИКО Електрикъл Муувмънт ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204636695
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204636695 от 2018-05-11 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
June 13, 2017 15:14
Наименование
ОИКО Електрикъл Муувмънт
Транслитерация
OIKO Electrical Movement LTD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Петрич, ул. ’’Черно Море, 5 Виж на картата
Предмет на дейност
(1). Покупка и продажба на стоки или други вещи в първоначален, обработен или преработен вид; Продажба на стоки собствено производство; Покупко – продажба на всякакъв вид промишлени и селкостопански... (1). Покупка и продажба на стоки или други вещи в първоначален, обработен или преработен вид; Продажба на стоки собствено производство; Покупко – продажба на всякакъв вид промишлени и селкостопански стоки, авточасти и строителни материали; Внос и износ на стоки от всякакъв произход(2). Производство и търговия с конфекция и трикотажни облекла, обувки и други изделия от кожа; Ишлеме;(3). Търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, включително посреднически услуги при покупко – продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти;(4). Посредническа дейност по набиране, насочване и предоставяне на работна сила;Транспортна дейност; (5). Комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина със собствени или наети автомобили;Сервизни услуги;Складови сделки;(6). Лизинг;(7). Хотелиерство и ресторантьорство;(8). Лицензионни сделки;(9). Сделки с интелектуална собственост; Издателска дейност, туристически, рекламни и информационни услуги; Импресарски услуги;(10). Покупка, охранителна дейност, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба;(11). Всяка друга дейност, която не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе.За постигане на своите цели дружеството може да извършва следните допълнителни дейности:(1). Да участва в други дружества със същата или сходна дейност във всякаква легална форма, като обединения с други дружества, вливания и сливания с други дружества, създаване и участия в дъщeрни дружества, разделяне на две или повече дружества и т.н.;(2). Да създава офиси, лаборатории, клонове, складови бази и други съоръжения в България или други държави по решение на Общото събрание на съдружниците;(3). Търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни юридически лица;(4). Да си сътрудничи с всяко физическо или юридическо лице в България или в чужбина, по всякакъв начин или форма на сътрудничество;(5). Да осигурява гаранции пред трети страни за компании, с които осъществява търговски сделки, дотолкова доколкото тези гаранции обслужват целите и интересите на дружеството. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Джорджиа Нито Джиатагана (свързан с 1 фирма)
Управител: Едоардо Сарасо (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Джорджиа Нито Джиатагана 500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Едоардо Сарасо 500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ОИКО Електрикъл Муувмънт ООД на латиница "OIKO Electrical Movement LTD" с ЕИК/ПИК 204636695 е основана на 13 Юни 2017 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Петрич, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2017-06-13
Регистрация на фирмата

2017-09-12
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Патриарх Евтимий, 66, вх. Б, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Петрич, ул. "Цар Борис III", 11A, ет. 1
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; Внос и износ на стоки от всякакъв произход; Производство на продукция с цел продажба; Търговско представителство и посредничество; Консултантска дейност; Комисионна дейност; Рекламна и информационна дейност; Инженерингова дейност; Обучение на персонал; Предоставяне на квалифициран персонал; Проектиране, строителство, покупка и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; Отдаване под наем на движимо и недвижимо имущество; Транспортна дейност; Ресторантьорски, хотелиерски, туристически услуги, както и всички други дейности незабранени от закона.
+ (1). Покупка и продажба на стоки или други вещи в първоначален, обработен или преработен вид; Продажба на стоки собствено производство; Покупко – продажба на всякакъв вид промишлени и селкостопански стоки, авточасти и строителни материали; Внос и износ на стоки от всякакъв произход(2). Производство и търговия с конфекция и трикотажни облекла, обувки и други изделия от кожа; Ишлеме;(3). Търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, включително посреднически услуги при покупко – продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти;(4). Посредническа дейност по набиране, насочване и предоставяне на работна сила;Транспортна дейност; (5). Комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина със собствени или наети автомобили;Сервизни услуги;Складови сделки;(6). Лизинг;(7). Хотелиерство и ресторантьорство;(8). Лицензионни сделки;(9). Сделки с интелектуална собственост; Издателска дейност, туристически, рекламни и информационни услуги; Импресарски услуги;(10). Покупка, охранителна дейност, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба;(11). Всяка друга дейност, която не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе.За постигане на своите цели дружеството може да извършва следните допълнителни дейности:(1). Да участва в други дружества със същата или сходна дейност във всякаква легална форма, като обединения с други дружества, вливания и сливания с други дружества, създаване и участия в дъщeрни дружества, разделяне на две или повече дружества и т.н.;(2). Да създава офиси, лаборатории, клонове, складови бази и други съоръжения в България или други държави по решение на Общото събрание на съдружниците;(3). Търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни юридически лица;(4). Да си сътрудничи с всяко физическо или юридическо лице в България или в чужбина, по всякакъв начин или форма на сътрудничество;(5). Да осигурява гаранции пред трети страни за компании, с които осъществява търговски сделки, дотолкова доколкото тези гаранции обслужват целите и интересите на дружеството.

2018-04-13
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Петрич, ул. "Цар Борис III", 11A, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. "Милин камък", 67, офис 1

2018-05-11
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204636695 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2018-10-02
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. "Милин камък", 67, офис 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Петрич, ул. ’’Черно Море, 5

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма