Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Индустриална и логистична зона - Перник ЕАД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205383946
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 8, 2018 17:10
Наименование
Индустриална и логистична зона - Перник
Транслитерация
Industrial and Logistik Zone - Pernik PLC
Правна форма
Еднолично акционерно дружество (ЕАД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, пл."Св.Иван Рилски", 1А, ет. 1 Виж на картата
Предмет на дейност
Изграждане, управление и развитие на индустриални зони, отдаване под наем и/или продажба на дълготрайни активи, общо управление на зоната с цел получаване на печалба от предоставените обслужващи... Изграждане, управление и развитие на индустриални зони, отдаване под наем и/или продажба на дълготрайни активи, общо управление на зоната с цел получаване на печалба от предоставените обслужващи дейности, консултантска, комисионна, рекламна, маркетингова дейност, представителство и посредничество; Извършване на дейности по експлоатация на индустриален парк, като оператор съгласно Закона за индустриалните паркове, както и всякаква друга производствена и търговска дейност, за която няма изрична законова забрана. прочети още скрии
Съвет на директорите
Румяна Николова Петрова (свързан с 1 фирма)
Любомир Бойков Бонев (свързан с 1 фирма)
Иван Василев Симеонов (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници
Едноличен собственик на капитала
Община Перник чрез Общински съвет Перник (свързан с 21 фирми)
Капитал размер
26,117,700 лева (50,000 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Индустриална и логистична зона - Перник ЕАД на латиница "Industrial and Logistik Zone - Pernik PLC" с ЕИК/ПИК 205383946 е основана на 8 Ноември 2018 година с правна форма "Еднолично акционерно дружество" или на кратко "ЕАД". Седалището на компанията се намира в гр. Перник, а началният внесен капитал е в размер на 50,000 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Няма данни.

Хронология

2018-11-08
Регистрация на фирмата

2021-06-17
Промяна предмет на дейност
- Изграждане, управление и развитие на индустриални зони, отдаване под наем и/или продажба на дълготрайни активи, общо управление на зоната с цел получаване на печалба от предоставените обслужващи дейности, консултантска, комисионна, рекламна, маркетингова дейност, представителство и посредничество, както и всякаква друга производствена и търговска дейност, за която няма изрична законова забрана.
+ Изграждане, управление и развитие на индустриални зони, отдаване под наем и/или продажба на дълготрайни активи, общо управление на зоната с цел получаване на печалба от предоставените обслужващи дейности, консултантска, комисионна, рекламна, маркетингова дейност, представителство и посредничество; Извършване на дейности по експлоатация на индустриален парк, като оператор съгласно Закона за индустриалните паркове, както и всякаква друга производствена и търговска дейност, за която няма изрична законова забрана.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма