Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Грийн Ленд 2022 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205590658
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 27, 2019 14:55
Наименование
Грийн Ленд 2022
Транслитерация
"Green Lend 2022” LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, ул. Никола Габровски, 1 Виж на картата
Има 48 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
земеделие и земеделска дейност, търговия на торове и препарати за селско стопанство, производство и реализация на селско стопанска продукция , покупко-продажба на недвижими имоти, наемане и от... земеделие и земеделска дейност, търговия на торове и препарати за селско стопанство, производство и реализация на селско стопанска продукция , покупко-продажба на недвижими имоти, наемане и отдаване под наем недвижими имоти и земеделска земя, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; дистрибуция; вътрешна и външна търговия с всякакви стоки и услуги, включително и със стоки от собствено производство; търговско представителство, посредничество и агентство на чуждестранни лица и фирми в страната и чужбина, вътрешна и външно-търговска дейност; транспорт и спедиция; представителство и посредничество, строителство и инженеринг, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона, както и всякаква друга стопанска дейност, за извършване на която няма законова забранa. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Емил Димитров Матев (свързан с 18 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Емил Димитров Матев (свързан с 18 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Грийн Ленд 2022 ЕООД на латиница ""Green Lend 2022” LTD." с ЕИК/ПИК 205590658 е основана на 27 Март 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СИМОНА МАТЕВА", но на 16 Август 2021 година то бива сменено на сегашното "Грийн Ленд 2022". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2019-03-27
Регистрация на фирмата

2019-08-05
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, Асен Йорданов, 7
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. Асен Йорданов, 17

2019-10-21
Промяна едноличен собственик на капитала

2021-08-16
Промяна наименование
Името се сменя от СИМОНА МАТЕВА на Грийн Ленд 2022
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. Асен Йорданов, 17
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, ул. Никола Габровски, 1
Промяна предмет на дейност
- Търговско представителство и посредничество; управление и ремонт на жилищни и нежилищни имоти и сгради; вътрешно и външно търговска дейност; транспортна дейност; агентство и консултации в полза на местни и чуждестранни физически и юридически лица, както и всякаква друга дейност незабранена със закон.
+ земеделие и земеделска дейност, търговия на торове и препарати за селско стопанство, производство и реализация на селско стопанска продукция , покупко-продажба на недвижими имоти, наемане и отдаване под наем недвижими имоти и земеделска земя, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; дистрибуция; вътрешна и външна търговия с всякакви стоки и услуги, включително и със стоки от собствено производство; търговско представителство, посредничество и агентство на чуждестранни лица и фирми в страната и чужбина, вътрешна и външно-търговска дейност; транспорт и спедиция; представителство и посредничество, строителство и инженеринг, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона, както и всякаква друга стопанска дейност, за извършване на която няма законова забранa.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма