Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Тест Кроп ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205756651
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205756651 от 2019-09-03 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
July 23, 2019 10:01
Наименование
Тест Кроп
Транслитерация
Test Crop LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Мизия, 23 Виж на картата
Има 8 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство и търговия с медицинско оборудване и медицински консумативи; търговско представителство и посредничество, комисионна, спедиционна, складова дейност, както и извършване на всяка др... Производство и търговия с медицинско оборудване и медицински консумативи; търговско представителство и посредничество, комисионна, спедиционна, складова дейност, както и извършване на всяка друга дейност, незабранена от закона, при условие, че се изисква разрешение или лиценз, или регистрация за извършване на някоя дейност, тази дейност се извършва след получаване на такова разрешение или лиценз, съответно след извършване на такава регистрация. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Верена Марина Щенглайн (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Нео Гравити АД (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Тест Кроп ЕООД на латиница "Test Crop LTD" с ЕИК/ПИК 205756651 е основана на 23 Юли 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Симбула Админ", но на 16 Декември 2022 година то бива сменено на сегашното "Тест Кроп". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2019-07-23
Регистрация на фирмата

2019-09-03
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205756651 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2022-12-16
Промяна наименование
Името се сменя от Симбула Админ на Тест Кроп
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, 11-ти август, 17
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Мизия, 23
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- данъчно представителство, корпоративно управление, търговско представителство и посредничество, предоставяне на адрес на управление, адрес за кореспонденция, офис и/или други сходни услуги за целите на регистрацията и/или функционирането на юридическо лице или друго правно образувание, услуги по учредяване, регистриране, организиране на дейността и/или управление на търговци, други юридически лица, или правни образувания, предоставяне на работна сила за временна заетост, както и всяка друга дейност незабранена от закон.
+ Производство и търговия с медицинско оборудване и медицински консумативи; търговско представителство и посредничество, комисионна, спедиционна, складова дейност, както и извършване на всяка друга дейност, незабранена от закона, при условие, че се изисква разрешение или лиценз, или регистрация за извършване на някоя дейност, тази дейност се извършва след получаване на такова разрешение или лиценз, съответно след извършване на такава регистрация.

2023-11-02

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма