Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЛАЙМ РЕНТ А КАР ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206108740
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206108740 от 2020-06-04 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
May 28, 2020 14:35
Наименование
ЛАЙМ РЕНТ А КАР
Транслитерация
LIME RENT A CAR Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, БУЛ.БЪЛГАРИЯ, ОФИС 12, БИЗНЕС СГРАДА "ВЕРТИГО", 109, ет. 2 Виж на картата
Предмет на дейност
Отдаване под наем на автомобили и други моторни превозни средства, търговия на едро и дребно, внос и износ на нови и употребявани автомобили, транспортна дейност, превоз на товари и пътници в ... Отдаване под наем на автомобили и други моторни превозни средства, търговия на едро и дребно, внос и износ на нови и употребявани автомобили, транспортна дейност, превоз на товари и пътници в страна и чужбина; складови, комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина, складови, комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина. Строителство и строително-монтажни работи, вътрешна архитектура и дизайн, ремонтни дейности, предприемаческа, проектантска и инвестиционна дейност в областта на строителството, строителен надзор и контрол; консултантска и посредническа дейност; придобиване, експлоатация и разпореждане с недвижими имоти; търговско представителство, маркетинг, рекламна и информационна дейност, производство и търговия, както и всички други дейности, които не са изрично забранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ОНУР ШАБАНОВ МОЛЛОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ОНУР ШАБАНОВ МОЛЛОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2,000 лева (2,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЛАЙМ РЕНТ А КАР ЕООД на латиница "LIME RENT A CAR Ltd." с ЕИК/ПИК 206108740 е основана на 28 Май 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЙЕНГЕ", но на 13 Юни 2022 година то бива сменено на сегашното "ЛАЙМ РЕНТ А КАР". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2,000 лева.

Хронология

2020-05-28
Регистрация на фирмата

2020-06-04
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206108740 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2021-11-08
Промяна наименование
Името се сменя от ЙЕНГЕ на ЛАЙМ КОНСУЛТЪНСИ

2022-06-13
Промяна наименование
Името се сменя от ЛАЙМ КОНСУЛТЪНСИ на ЛАЙМ РЕНТ А КАР
Промяна предмет на дейност
- Строителсгво и строително-монтажни работи, вътрешна архитектура и дизайн, ремонтни дейности, предприемаческа, проектантска и инвестиционна дейност в областта на строителството, строителен надзор и контрол; консултантска и посредническа дейност; придобиване, експлоатация и разпореждане с недвижими имоти; търговско представителство, маркетинг, рекламна и информационна дейност, производство и търговия, както и всички други дейности, които не са изрично забранени от закона.
+ Отдаване под наем на автомобили и други моторни превозни средства, търговия на едро и дребно, внос и износ на нови и употребявани автомобили, транспортна дейност, превоз на товари и пътници в страна и чужбина; складови, комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина, складови, комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина. Строителство и строително-монтажни работи, вътрешна архитектура и дизайн, ремонтни дейности, предприемаческа, проектантска и инвестиционна дейност в областта на строителството, строителен надзор и контрол; консултантска и посредническа дейност; придобиване, експлоатация и разпореждане с недвижими имоти; търговско представителство, маркетинг, рекламна и информационна дейност, производство и търговия, както и всички други дейности, които не са изрично забранени от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма