Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ХУСЕ ПЛАСТИК ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206245033
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206245033 от 2020-10-08 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
October 1, 2020 09:42
Наименование
ХУСЕ ПЛАСТИК
Транслитерация
XOUSE PLASTIC Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Петрич, ул. БЪЛГАРИЯ, 3 Виж на картата
Има 46 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и в чужбина; търговия с пластмасов гранулат, продажба и търговия в страната и в чужбина на ст... покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и в чужбина; търговия с пластмасов гранулат, продажба и търговия в страната и в чужбина на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; сделки с интелектуална собственост; лицензионни сделки; както и всяка друга незабранена от закона дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕОРГИОС ПАНАЙОТИС ХУСЕИНОГЛУ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ГЕОРГИОС ПАНАЙОТИС ХУСЕИНОГЛУ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10,000 лева (10,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ХУСЕ ПЛАСТИК ЕООД на латиница "XOUSE PLASTIC Ltd." с ЕИК/ПИК 206245033 е основана на 1 Октомври 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ДЖАМ ТРЕЙД", но на 31 Март 2022 година то бива сменено на сегашното "ХУСЕ ПЛАСТИК". Седалището на компанията се намира в гр. Петрич, а началният внесен капитал е в размер на 10,000 лева.

Хронология

2020-10-01
Регистрация на фирмата

2020-10-08
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206245033 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2022-03-31
Промяна наименование
Името се сменя от ДЖАМ ТРЕЙД на ХУСЕ ПЛАСТИК
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и в чужбина; продажба и търговия в страната и в чужбина на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; сделки с интелектуална собственост; лицензионни сделки; както и всяка друга незабранена от закона дейност.
+ покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и в чужбина; търговия с пластмасов гранулат, продажба и търговия в страната и в чужбина на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни,спедиционни и превозни сделки; складови сделки; сделки с интелектуална собственост; лицензионни сделки; както и всяка друга незабранена от закона дейност.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма