Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Сердика Капитал ЕАД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206307038
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206307038 от 2021-06-18 на основание чл. 96 ал. 1 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
November 23, 2020 15:11
Наименование
Сердика Капитал
Транслитерация
Serdica Capital EAD
Оборот
200,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
4 служители към 2021 г.
Правна форма
Еднолично акционерно дружество (ЕАД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, "Фритьоф Нансен", офис 2 37А Виж на картата
Предмет на дейност
Управление на алтернативни инвестиционни фондове, включващи управление на портфейла и управление на риска на фондовете, както и допълнителна услуга по управление в съответствие със сключен договор... Управление на алтернативни инвестиционни фондове, включващи управление на портфейла и управление на риска на фондовете, както и допълнителна услуга по управление в съответствие със сключен договор с клиента на портфейл, включващ финансови инструменти, по собствена преценка. „Сердика Капитал“ ЕАД осъществява и следните допълнителни функции: i). административни функции - правни и счетоводни услуги във връзка с управлението на фондовете, оценка на портфейла и определяне стойността на акциите на управляваните фондове, водене на книгата на притежателите на акциите в случаите на управление на алтернативни инвестиционни фондове с произход от друга държава, издаване и обратно изкупуване на акциите, ако е предвидено такова, изпълнение на договори, водене на отчетност и др.; ii). маркетингови услуги във връзка с акциите на управляваните алтернативни инвестиционни фондове; iii). дейности във връзка с активите на управляваните алтернативни инвестиционни фондове съгласно възложеното управление - управление на инфраструктура, управление на недвижими имоти, консултации относно капиталовата структура, промишлената стратегия и свързаните с това въпроси, консултации и услуги, свързани със сливания и покупка на предприятия, както и други услуги, свързани с управлението на алтернативните инвестиционни фондове и дружествата и другите активи, в които управляваните фондове инвестират. прочети още скрии
Съвет на директорите
Петя Валентинова Бояджиева (свързан с 6 фирми)
Тереза Владимирова Трифонова (свързан с 5 фирми)
Надежда Михайлова Дафинкичева (свързан с 6 фирми)
Управители/Съдружници
Едноличен собственик на капитала
„Сердика Мениджмънт” АД (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
289,500 лева (289,500 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 200,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 4

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Сердика Капитал ЕАД на латиница "Serdica Capital EAD" с ЕИК/ПИК 206307038 е основана на 23 Ноември 2020 година с правна форма "Еднолично акционерно дружество" или на кратко "ЕАД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 289,500 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 200,000 лв.

Хронология

2020-11-23
Регистрация на фирмата

2021-06-18
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206307038 на основание чл. 96 ал. 1 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2021-08-03
Промяна едноличен собственик на капитала

2021-08-09
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Фритьоф Нансен, 37А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, "Фритьоф Нансен", офис 2 37А

2022-06-03
Промяна предмет на дейност
- Управление на алтернативни инвестиционни фондове и осъществяване на инвестиции, след извършване на съответна регистрация и/или получаването на лиценз, в случаите, в които се изисква по закон. Консултантски услуги, управления на дялови участия, представителство (без процесуално) на български и чуждестранни юридически лица на територията на Р България, преструктуриране и управление на дружества, посредничество и комисионерство, както и всякаква друга дейност, която не е забранена от закона.
+ Управление на алтернативни инвестиционни фондове, включващи управление на портфейла и управление на риска на фондовете, както и допълнителна услуга по управление в съответствие със сключен договор с клиента на портфейл, включващ финансови инструменти, по собствена преценка. „Сердика Капитал“ ЕАД осъществява и следните допълнителни функции: i). административни функции - правни и счетоводни услуги във връзка с управлението на фондовете, оценка на портфейла и определяне стойността на акциите на управляваните фондове, водене на книгата на притежателите на акциите в случаите на управление на алтернативни инвестиционни фондове с произход от друга държава, издаване и обратно изкупуване на акциите, ако е предвидено такова, изпълнение на договори, водене на отчетност и др.; ii). маркетингови услуги във връзка с акциите на управляваните алтернативни инвестиционни фондове; iii). дейности във връзка с активите на управляваните алтернативни инвестиционни фондове съгласно възложеното управление - управление на инфраструктура, управление на недвижими имоти, консултации относно капиталовата структура, промишлената стратегия и свързаните с това въпроси, консултации и услуги, свързани със сливания и покупка на предприятия, както и други услуги, свързани с управлението на алтернативните инвестиционни фондове и дружествата и другите активи, в които управляваните фондове инвестират.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма