Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РЕДЕКОН БГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206648276
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206648276 от 2021-09-24 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
September 13, 2021 16:14
Наименование
РЕДЕКОН БГ
Транслитерация
"REDECON BG"LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Петрич, ул. "България", 3, ет. 1 Виж на картата
Има 36 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел да се препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисио... Покупка на стоки или други вещи с цел да се препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиции и превозни сделки в страната и чужбина със собствен или друг превоз; отдаване на автомобили под рента и др. услуги; строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг; производство и търговия на улуци и други подобни за строителството изделия; други дейности, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Николаос Панайотис Пампсарас (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Ирини Георгиос Пасхалиду 1,200.00 лв - 60.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Кириакос Георгиос Михаилидис 800.00 лв - 40.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Николаос Панайотис Пампсарас (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2,000 лева (2,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РЕДЕКОН БГ ЕООД на латиница ""REDECON BG"LTD" с ЕИК/ПИК 206648276 е основана на 13 Септември 2021 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МИДАС ИНТЕРНЕЙШЪНЪЛ", но на 9 Март 2023 година то бива сменено на сегашното "РЕДЕКОН БГ". Седалището на компанията се намира в гр. Петрич, а началният внесен капитал е в размер на 2,000 лева.

Хронология

2021-09-13
Регистрация на фирмата

2021-09-24
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206648276 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-03-09
Промяна наименование
Името се сменя от МИДАС ИНТЕРНЕЙШЪНЪЛ на РЕДЕКОН БГ
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Бизнес консултантски услуги; Услуги за развитие на бизнеса; Търговско посредничество и агентство на местни и чужди физически и юридически лица; Търговско представителство; Комисионни сделки; Провеждане на маркетингови проучвания, извършване на проучвания и анализи; Електронна търговия; Производство, покупка и продажба на всякакъв вид промишлени и непромишлени стоки, с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; Изследователска дейност за благородни метали и скъпоценни камъни; Осигуряване на сертифициране на резултатите от изследванията в сътрудничество със световно признати организации и компании, експлоатация и добив на златни находища и скъпоценни камъни, както и осъществяването на всякаква друга търговска дейност, незабранена от закона при спазване на всички приложими разрешителни и лицензионни режими.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел да се препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиции и превозни сделки в страната и чужбина със собствен или друг превоз; отдаване на автомобили под рента и др. услуги; строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг; производство и търговия на улуци и други подобни за строителството изделия; други дейности, незабранени от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма