Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПРОСПЕКТУЕЛТ АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206771503
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206771503 от 2022-02-09 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
December 31, 2021 14:09
Наименование
ПРОСПЕКТУЕЛТ
Транслитерация
„PROSPECTWEALTH“ AD
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Петрич, ул.ЦАР БОРИС III, 9 Виж на картата
Има 15 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Вътрешна и външна търговска дейност, местни и чуждестранни инвестиции и финансови консултантски дейности в страната и в чужбина, доверително управление на търговски активи, посреднически сделки,... Вътрешна и външна търговска дейност, местни и чуждестранни инвестиции и финансови консултантски дейности в страната и в чужбина, доверително управление на търговски активи, посреднически сделки, покупко-продажба и управление на недвижими имоти, други некласифицирани другаде професионални дейности. Покупка, строителство и експлоатация на имоти във и извън страната, включването им в инвестиционни програми и усвояването им по всякакъв начин по преценка на дружеството. Придобиване чрез покупка или по какъвто и да е друг начин (като примерно участник с най-висока цена в търг, публичен търг или търг и т.н.) на недвижими имоти (от всякакъв вид, т.е. градски, селски, индустриални и т.н.), продажба, лизинг, кредит за комунални услуги, строителство, реконструкция, ремонт, довършване на недвижими имоти, от собствени средства или след кредитиране или всякакъв вид кредит, получен от дружеството. Да възлага изграждането на недвижими имоти или строителни проекти на всяка друга строително или нестроително дружество, да участва в съвместни предприятия или в други дружества със същия предмет на дейност като дейноста на дружествто, както и да си сътрудничи с други физически или юридически лица за постигане на своите корпоративна цел. Да издава акции, облигационни заеми, облигация - облигации (debentures) или други ценни книжа на дружеството.Вътрешна и външна търговия, търговия на едро и дребно с дърва за огрев и дървен материал, изкупуване, преработка и търговия с дървен материал, производство на горски репродуктивни материали, залесяване, отглеждане на млади насаждения, покупко-продажба на всякакъв вид стоки и услуги, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство, посредничество и представителство. Създаване на клонове в страни от Европейския съюз и в трети страни, маркетинг (покупка и препродажба - внос - износ - представителество) на дървета, дървен материал и техните производни в страни от Европейския съюз и трети страни, маркетинг (покупка и препродажба -внос - износ -представителство)на дървета, дървен материал и техните производни в страни от Европейския съюз и трети страни. За издаване или получаване на специален данъчен регистрационен номер на територията на страната или в чужбина. Издаване, покупка и продажба на токени, както и всяка друга дейност, незабранена със закон съгласно горното. прочети още скрии
Съвет на директорите
Ангелос Константинос Зоис (свързан с 5 фирми)
Панайотис Стефанос Теодоропулос (свързан с 4 фирми)
Ефтимиос Ангелос Янусис (свързан с 2 фирми)
Управители/Съдружници
Капитал размер
50,000 лева (12,500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПРОСПЕКТУЕЛТ АД на латиница "„PROSPECTWEALTH“ AD" с ЕИК/ПИК 206771503 е основана на 31 Декември 2021 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Седалището на компанията се намира в гр. Петрич, а началният внесен капитал е в размер на 12,500 лева.

Хронология

2021-12-31
Регистрация на фирмата

2022-02-09
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206771503 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2022-09-28
Промяна предмет на дейност
- Вътрешна и външна търговска дейност;инвестиционна и финансово-консултантска дейност в страната и в чужбина; доверително управление на търговски активи; посреднически сделки; покупко-продажба и управление на неджижими имоти; други професионални дейности, некласифицирани другаде, както и всяка друга дейност незабранена от закона, а за такава за която се изисква лиценз, след получаване на същия.
+ Вътрешна и външна търговска дейност; инвестиционна и финансово-консултантска дейност в страната и в чужбина; доверително управление на търговски активи; посреднически сделки; покупко-продажба и управление на недвижими имоти; други професионални дейности, некласифицирани другаде. Покупка, строителство и експлоатация на имоти във и извън територията на Република България, включването им в инвестиционни програми и усвояването им по всякакъв начин по преценка на дружеството. Придобиване чрез покупка или по друг начин (като примерно, участник с най-висока цена в търг, публичен търг или търг и т.н.) на недвижими имоти (от всякакъв вид, т.е. градски, селски, индустриални и т.н.) , продажба, даване под наем, наемане, заем за комунални услуги, строителство, строителство на сгради, реконструкция, ремонт, завършване на имоти, от собствени средства или след заем или всякакъв вид кредит, получен от дружество. Да възлага изграждането на недвижими имоти или строителни проекти на всяка друга строителна или нестроителна фирма, да участва в съвместни предприятия или други дружества със същия цел като тази на нейното предназначение. Да издава акции, облигационни заеми, облигации или други ценни книжа на дружеството. За издаване или получаване на специален данъчен регистрационен номер на територията на страната или в чужбина. Издаване, покупка и продажба на токени както и всяка друга дейност незабранена от закона, а за такава за която се изисква лиценз, след получаване на същия.

2023-04-27
Промяна предмет на дейност
- Вътрешна и външна търговска дейност; инвестиционна и финансово-консултантска дейност в страната и в чужбина; доверително управление на търговски активи; посреднически сделки; покупко-продажба и управление на недвижими имоти; други професионални дейности, некласифицирани другаде. Покупка, строителство и експлоатация на имоти във и извън територията на Република България, включването им в инвестиционни програми и усвояването им по всякакъв начин по преценка на дружеството. Придобиване чрез покупка или по друг начин (като примерно, участник с най-висока цена в търг, публичен търг или търг и т.н.) на недвижими имоти (от всякакъв вид, т.е. градски, селски, индустриални и т.н.) , продажба, даване под наем, наемане, заем за комунални услуги, строителство, строителство на сгради, реконструкция, ремонт, завършване на имоти, от собствени средства или след заем или всякакъв вид кредит, получен от дружество. Да възлага изграждането на недвижими имоти или строителни проекти на всяка друга строителна или нестроителна фирма, да участва в съвместни предприятия или други дружества със същия цел като тази на нейното предназначение. Да издава акции, облигационни заеми, облигации или други ценни книжа на дружеството. За издаване или получаване на специален данъчен регистрационен номер на територията на страната или в чужбина. Издаване, покупка и продажба на токени както и всяка друга дейност незабранена от закона, а за такава за която се изисква лиценз, след получаване на същия.
+ Вътрешна и външна търговска дейност, местни и чуждестранни инвестиции и финансови консултантски дейности в страната и в чужбина, доверително управление на търговски активи, посреднически сделки, покупко-продажба и управление на недвижими имоти, други некласифицирани другаде професионални дейности. Покупка, строителство и експлоатация на имоти във и извън страната, включването им в инвестиционни програми и усвояването им по всякакъв начин по преценка на дружеството. Придобиване чрез покупка или по какъвто и да е друг начин (като примерно участник с най-висока цена в търг, публичен търг или търг и т.н.) на недвижими имоти (от всякакъв вид, т.е. градски, селски, индустриални и т.н.), продажба, лизинг, кредит за комунални услуги, строителство, реконструкция, ремонт, довършване на недвижими имоти, от собствени средства или след кредитиране или всякакъв вид кредит, получен от дружеството. Да възлага изграждането на недвижими имоти или строителни проекти на всяка друга строително или нестроително дружество, да участва в съвместни предприятия или в други дружества със същия предмет на дейност като дейноста на дружествто, както и да си сътрудничи с други физически или юридически лица за постигане на своите корпоративна цел. Да издава акции, облигационни заеми, облигация - облигации (debentures) или други ценни книжа на дружеството.Вътрешна и външна търговия, търговия на едро и дребно с дърва за огрев и дървен материал, изкупуване,преработка и търговия с дървен материал, производство на горски репродуктивни материали, залесяване, отглеждане на млади насаждения, покупко-продажба на всякакъв вид стоки и услуги, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство, посредничество и представителство. Създаване на клонове в страни от Европейския съюз и в трети страни, маркетинг (покупка и препродажба - внос - износ - представителество) на дървета, дървен материал и техните производни в страни от Европейския съюз и трети страни, маркетинг (покупка и препродажба -внос - износ -представителство)на дървета, дървен материал и техните производни в страни от Европейския съюз и трети страни. За издаване или получаване на специален данъчен регистрационен номер на територията на страната или в чужбина. Издаване, покупка и продажба на токени, както и всяка друга дейност,незабранена със закон съгласно горното.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма