Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Амбулатория за индивидуална практика за здравни грижи - Ирини 77 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207260482
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 10, 2023 09:23
Наименование
Амбулатория за индивидуална практика за здравни грижи - Ирини 77
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Петрич, "Братя Миладинови", 2 Виж на картата
Предмет на дейност
Осъществяване на извънболнична помощ за здравни грижи, съгласно чл.8 ал.1, т.5, буква "а" от Закона за лечебните заведения в лечебно заведение за извънболнична помощ по чл.2 ал.1, т.2 от ЗЛЗ, ... Осъществяване на извънболнична помощ за здравни грижи, съгласно чл.8 ал.1, т.5, буква "а" от Закона за лечебните заведения в лечебно заведение за извънболнична помощ по чл.2 ал.1, т.2 от ЗЛЗ, извършване на манипулации, дейности свързани с промоция на здравето, превенция и профилактика на болестите, извършване на търговски сделки само за нуждите на осъществяваните медицински дейности и за обслужване на пациентите съгласно чл.3 , ал.5 от ЗЛЗ, предвидени в Наредба №1 от 08.02.2011 г. за професионалните дейности, които медицинските сестри, акушерките, асоциираните медицински специалисти, зъботехниците и здравните асистенти могат да извършват по назначение или самостоятелно. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИРЕНА ЗЛАТКОВА БАШЕВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ИРЕНА ЗЛАТКОВА БАШЕВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
200 лева (200 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Амбулатория за индивидуална практика за здравни грижи - Ирини 77 ЕООД с ЕИК/ПИК 207260482 е основана на 10 Февруари 2023 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Петрич, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева.

Хронология

2023-02-10
Регистрация на фирмата

2023-04-13
Промяна предмет на дейност
- Осъществяване на извънболнична помощ за здравни грижи, съгласно чл.8 ал.1, т.5, буква "а" от Закона за лечебните заведения в лечебно заведение за извънболнична помощ по чл.2 ал.1, т.2 от ЗЛЗ, извършване на манипулации, дейности свързани с промоция на здравето, превенция и профилактика на болестите, извършване на търговски сделки само за нуждите на осъществяваните медицински дейности и за обслужване на пациентите съгласно чл.3 , ал.5 от ЗЛЗ, предвидени в Наредба №1 от 08.02.2011 г. за професионалните дейности, които медицинските сестри, акушерките, асоциираните медицински специалисти, зъботехниците и здравните асистенти могат да извършват по назначение или самостоятелно; предоставяне и събиране на здравна информация; промоция на здравето, превенция и профилактика на болестите; предоставяне на медицински и здравни грижи; осъществяване на манипулации; оказване на спешна медицинска помощ; разработване на проекти, провеждане на обучение и изследвания в областта на здравните грижи; извършване на специализирани извънболнични медицински дейности по здравни грижи по рехабилитация; масажни услуги; консултантски услуги и всяка търговска дейност, незабранена със закон.
+ Осъществяване на извънболнична помощ за здравни грижи, съгласно чл.8 ал.1, т.5, буква "а" от Закона за лечебните заведения в лечебно заведение за извънболнична помощ по чл.2 ал.1, т.2 от ЗЛЗ, извършване на манипулации, дейности свързани с промоция на здравето, превенция и профилактика на болестите, извършване на търговски сделки само за нуждите на осъществяваните медицински дейности и за обслужване на пациентите съгласно чл.3 , ал.5 от ЗЛЗ, предвидени в Наредба №1 от 08.02.2011 г. за професионалните дейности, които медицинските сестри, акушерките, асоциираните медицински специалисти, зъботехниците и здравните асистенти могат да извършват по назначение или самостоятелно.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма