Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КБПРО АУДИО ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207477480
Регистрация по ЗДДС
Да - BG207477480 от 2023-10-03 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
August 3, 2023 16:21
Наименование
КБПРО АУДИО
Транслитерация
"KBPRO AUDIO" LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Петрич, "Цар Борис III", 11, ет. 3 Виж на картата
Има 36 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
продажба, търговия и отдаване под наем на аудио и визуални озвучителни системи, извършване на счетоводни услуги и консултации. организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети ... продажба, търговия и отдаване под наем на аудио и визуални озвучителни системи, извършване на счетоводни услуги и консултации. организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на закона за счетоводство, покупка на стоки или други вещи с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство;търговско представителство и посредничество; складови сделки; лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, компютърни, импресарски, шивашки и др. услуги; превозни сделки в страната и чужбина, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг; други дейности, незабранени от закона . прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Космас Андреас Булумпас (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Космас Андреас Булумпас (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КБПРО АУДИО ЕООД на латиница ""KBPRO AUDIO" LTD" с ЕИК/ПИК 207477480 е основана на 3 Август 2023 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕКСЕЛСИОР ИНТЕРНАЦИОНАЛ", но на 20 Септември 2023 година то бива сменено на сегашното "КБПРО АУДИО". Седалището на компанията се намира в гр. Петрич, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2023-08-03
Регистрация на фирмата

2023-09-20
Промяна наименование
Името се сменя от ЕКСЕЛСИОР ИНТЕРНАЦИОНАЛ на КБПРО АУДИО
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- извършване на счетоводни услуги и консултации. организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на закона за счетоводство, покупка на стоки или други вещи с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство;търговско представителство и посредничество; складови сделки; лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, компютърни, импресарски,шивашки и др. услуги; превозни сделки в страната и чужбина, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг; други дейности, незабранени от закона.
+ продажба, търговия и отдаване под наем на аудио и визуални озвучителни системи, извършване на счетоводни услуги и консултации. организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на закона за счетоводство, покупка на стоки или други вещи с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство;търговско представителство и посредничество; складови сделки; лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, компютърни, импресарски, шивашки и др. услуги; превозни сделки в страната и чужбина, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг; други дейности, незабранени от закона .

2023-10-03
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG207477480 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма