Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КРЕДИТ ТРЪСТ АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207535541
Регистрация по ЗДДС
Да - BG207535541 от 2023-09-27 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
September 27, 2023 12:40
Наименование
КРЕДИТ ТРЪСТ
Транслитерация
CREDIT TRUST
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. „Вискяр планина", 19, ет. 2 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Отпускане на кредити със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства, извършване на други финансови услуги, позволени съгласно чл. 3 от Зако... Отпускане на кредити със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства, извършване на други финансови услуги, позволени съгласно чл. 3 от Закона за кредитните институции, при условие, че ако в съответствие с приложимото законодателство се изисква разрешение, лиценз или регистрация за извършване на някоя дейност, тази дейност се осъществява след получаване на такова разрешение, лиценз или регистрация, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Съвет на директорите
Константин Димитров Шаламанов (свързан с 10 фирми)
ВИКТОРИЯ СЛАВОВА ХАДЖИЕВА (свързан с 2 фирми)
АЛЕКСАНДЪР ВИКТОРОВ ГРИЛИХЕС (свързан с 15 фирми)
ЛЮБОМИР НИКОЛАЕВ БОЯДЖИЕВ (свързан с 15 фирми)
ВЕСЕЛИН ДИМИТРОВ ГЕНЧЕВ (свързан с 13 фирми)
ВЛАДИМИР ИВАНОВ ВЕЛИНОВ (свързан с 17 фирми)
Управители/Съдружници
Капитал размер
1,325,000 лева (1,325,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КРЕДИТ ТРЪСТ АД на латиница "CREDIT TRUST" с ЕИК/ПИК 207535541 е основана на 27 Септември 2023 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,325,000 лева.

Хронология

2023-09-27
Регистрация на фирмата
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG207535541 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2023-11-21
Промяна предмет на дейност
- Отпускане на заеми със средства, които не са набирани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства, извършване на други финансови услуги, позволени съгласно чл. 3 от Закона за кредитните институции, при условие, че ако в съответствие с приложимото законодателство се изисква разрешение, лиценз или регистрация за извършване на някоя дейност, тази дейност се осъществява след получаване на такова разрешение, лиценз или регистрация; както и всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ Отпускане на кредити със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства, извършване на други финансови услуги, позволени съгласно чл. 3 от Закона за кредитните институции, при условие, че ако в съответствие с приложимото законодателство се изисква разрешение, лиценз или регистрация за извършване на някоя дейност, тази дейност се осъществява след получаване на такова разрешение, лиценз или регистрация, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма