Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЕЛОР ИНВЕСТ БГ АД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на July 27, 2017 10:51
ЕИК/ПИК
831281329
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1996 година
Наименование
МЕЛОР ИНВЕСТ БГ
Транслитерация
"MELOR INVEST BG" JSC.
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бул. ГЕН.ТОТЛЕБЕН, 85-87 Виж на картата
Има 7 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Франчайзинг и извършване на всякакъв вид услуги, обусловени от договор за франчайзинг, предоставяне на ноу-хау, маркетингови и рекламни услуги, счетоводни услуги, консултантска дейност. Заку... Франчайзинг и извършване на всякакъв вид услуги, обусловени от договор за франчайзинг, предоставяне на ноу-хау, маркетингови и рекламни услуги, счетоводни услуги, консултантска дейност. Закупуване или наемане на имоти и движими вещи, продажба или отдаването под наем, разработване на инвестиционни проекти, строителна и предприемаческа дейност, преустройства, ремонт, модернизация и реконструкция, обзавеждане, оборудване и поддръжка на недвижими имоти. Придобиване, използване и сделки с права върху търговски, колективни, сертификатни марки, марки за услуги и всякакви обекти на интелектуалната собственост, лицензионни сделки, инвестиране в нови технологии. Информационна дейност и обучение, търговско посредничество и представителство, агентство и комисионерство, лизинг, транспортни услуги и услуги със строителна механизация, както и всички сделки разрешени от закона. прочети още скрии
Съвет на директорите
НИКОЛАЙ КОНСТАНТИНОВ СТЕФАНОВ (свързан с 21 фирми)
"КОНИМО" АД (свързан с 31 фирми)
"МЕЛ ИНВЕСТ-ХОЛДИНГ" АД (свързан с 43 фирми)
Управители/Съдружници
Капитал размер
95,584 лева (95,584 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЕЛОР ИНВЕСТ БГ АД на латиница ""MELOR INVEST BG" JSC." с ЕИК/ПИК 831281329 е основана на 20 Януари 2009 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МЕЛНИЧЕН КОМПЛЕКС-ВАРНА", но на 21 Август 2013 година то бива сменено на сегашното "МЕЛОР ИНВЕСТ БГ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 95,584 лева.

Хронология

1996
Регистрация на фирмата

2009-01-20
Промяна наименование
Името се сменя от МЕЛНИЧЕН КОМПЛЕКС-ВАРНА на АВТО ЛИНК - ИНВЕСТ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Младост, ул. АКАДЕМИК КУРЧАТОВ, 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, бул. ГЕН.ТОТЛЕБЕН, 85-87
Промяна предмет на дейност
- Производство и търговия със зърно, брашно и тестени изделия, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.
+ Автотранспортни и механизирани селскостопански услуги, автомобилни превози в страната и чужбина, поддържане и ремонт на транспортни средства, товаро-разтоварна дейност, спедиторска дейност, търговска дейност в страната и чужбина, подготовка и квалификация на кадри, отдаване под наем на недвижими и движими вещи, както и всички търговски сделки, разрешени от закона.

2009-07-08
Промяна предмет на дейност
- Автотранспортни и механизирани селскостопански услуги, автомобилни превози в страната и чужбина, поддържане и ремонт на транспортни средства, товаро-разтоварна дейност, спедиторска дейност, търговска дейност в страната и чужбина, подготовка и квалификация на кадри, отдаване под наем на недвижими и движими вещи, както и всички търговски сделки, разрешени от закона.
+ Франчайзинг и извършване на всякакъв вид услуги, обусловени от договора за франчайзинг, предоставяне на ноу-хау, маркетингови и рекламни услуги, счетоводни услуги, консултански дейности; Закупуване или наемане на имоти, земеделска техника и инвентар, МПС,тяхната продажба или отдаването под наем,разработване на инвестиционни проекти, строителна и предприемаческа дейност, преустройства ремонт,модернизация и реконструкция,обзавеждане, оборудване и поддръжка на недвижими имоти;Придобиване, използване и сделки с права върху търговски, колективни, сертификатни марки, марки за услуги и всякакви обекти на интелектуалната собственост, лицензионни сделки, инвестиране в нови технологии;Разработване, патентоване и сделки с права върху изобретения, полезни модели и промишлен дизайн;Информационна дейност и обучение, търговско посредничество и представителство, агентство и комисионерство, лизинг, транспортни услуги и услуги със строителна механизация, ремонт и сервиз на МПС, земеделска техника и инвентар, възли и агрегати,производство на резервни части, демонтаж и монтаж, както и всички сделки разрешени от закона.

2013-08-21
Промяна наименование
Името се сменя от АВТО ЛИНК - ИНВЕСТ на МЕЛОР ИНВЕСТ БГ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, бул. ГЕН.ТОТЛЕБЕН, 85-87
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бул. ГЕН.ТОТЛЕБЕН, 85-87
Промяна предмет на дейност
- Франчайзинг и извършване на всякакъв вид услуги, обусловени от договора за франчайзинг, предоставяне на ноу-хау, маркетингови и рекламни услуги, счетоводни услуги, консултански дейности; Закупуване или наемане на имоти, земеделска техника и инвентар, МПС,тяхната продажба или отдаването под наем,разработване на инвестиционни проекти, строителна и предприемаческа дейност, преустройства ремонт,модернизация и реконструкция,обзавеждане, оборудване и поддръжка на недвижими имоти;Придобиване, използване и сделки с права върху търговски, колективни, сертификатни марки, марки за услуги и всякакви обекти на интелектуалната собственост, лицензионни сделки, инвестиране в нови технологии;Разработване, патентоване и сделки с права върху изобретения, полезни модели и промишлен дизайн;Информационна дейност и обучение, търговско посредничество и представителство, агентство и комисионерство, лизинг, транспортни услуги и услуги със строителна механизация, ремонт и сервиз на МПС, земеделска техника и инвентар, възли и агрегати,производство на резервни части, демонтаж и монтаж, както и всички сделки разрешени от закона.
+ Франчайзинг и извършване на всякакъв вид услуги, обусловени от договор за франчайзинг, предоставяне на ноу-хау, маркетингови и рекламни услуги, счетоводни услуги, консултантска дейност. Закупуване или наемане на имоти и движими вещи, продажба или отдаването под наем, разработване на инвестиционни проекти, строителна и предприемаческа дейност, преустройства, ремонт, модернизация и реконструкция, обзавеждане, оборудване и поддръжка на недвижими имоти. Придобиване, използване и сделки с права върху търговски, колективни, сертификатни марки, марки за услуги и всякакви обекти на интелектуалната собственост, лицензионни сделки, инвестиране в нови технологии. Информационна дейност и обучение, търговско посредничество и представителство, агентство и комисионерство, лизинг, транспортни услуги и услуги със строителна механизация, както и всички сделки разрешени от закона.

2017-07-27
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма