Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Монделийз България Холдинг АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
832041778
Регистрация по ЗДДС
Да - BG832041778 от 1997-03-27 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
1997 година
Наименование
Монделийз България Холдинг
Транслитерация
"Mondelez Bulgaria Holding" JSC
Оборот
0 лв. оборот (1,700,001 лв. печалба) за 2019 г.
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, ул. "Бизнес Парк София", 1, бл. 3, ет. 4 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
1584 - ПРЕРАБОТКА НА КАКАО, ПРОИЗВОДТВО НА ШОКОЛАДОВИ И ЗАХАРНИ ИЗДЕЛИЯ
Предмет на дейност
(а) придобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества; (б) придобиване, управление и продажба на облигации; (в) придобиване, оценка и продажба на патен... (а) придобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества; (б) придобиване, управление и продажба на облигации; (в) придобиване, оценка и продажба на патенти, отстъпване на лицензии за използване на патенти на дружества, в които холдинговото дружество участва;(г) финансиране на дружества, в които холдинговото дружество участва; (д) всякакви дейности свързани с предмета на дейност на Дружеството. прочети още скрии
Съвет на директорите
ЛИЛИЯ БОРИСОВА БОРИСОВА (свързан с 1 фирма)
КАМЕЛИЯ ВАНЕВА НАЙДЕНОВА (свързан с 2 фирми)
Росен Стоянов Копринков (свързан с 2 фирми)
Управители/Съдружници
Капитал размер
251,161,040 лева (251,161,040 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2019 0 1,700,001 -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Монделийз България Холдинг АД на латиница ""Mondelez Bulgaria Holding" JSC" с ЕИК/ПИК 832041778 е основана на 27 Февруари 2008 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КРАФТ ФУУДС БЪЛГАРИЯ", но на 8 Януари 2014 година то бива сменено на сегашното "Монделийз България Холдинг". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 251,161,040 лева.

Оборота на фирмата за 2019 година е в размер на 0 лв.

Хронология

1997
Регистрация на фирмата

1997-03-27
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG832041778 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2010-07-14
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Своге, РЕПУБЛИКАНСКА, 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, ул. "Бизнес Парк София", 1, бл. 3, ет. 4

2013-04-29
Промяна наименование
Името се сменя от КРАФТ ФУУДС БЪЛГАРИЯ на Монделийз България

2014-01-08
Промяна наименование
Името се сменя от Монделийз България на Монделийз България Холдинг
Промяна предмет на дейност
- ПPOИЗBOДCTBO, ПPOДAЖБA, ДИCTPИБУЦИЯ И MAPKETИHГ HA ШOKOЛAД, KAKАO И ДPУГИ CЛAДKAPCKИ И ЗAXAPHИ ИЗДEЛИЯ, BKЛЮЧИTEЛHO ДЬBKИ И BCИЧKИ ДEЙHOCTИ CBЬPЗAHИ C ГOPHOTO. KУПУBAHE, ПPEPAБOTKA И ИЗПOЛЗУBAHE HA KAKAOBИ ЗЬPHA. ПPOИЗBOДCTBO И ПPOДAЖБA HA ПOЛУГOTOBИ CЛAДKAPCKИ И ЗAXAPHИ ИЗДEЛИЯ. ПPOИЗBOДCTBO, ПPOДAЖБA, ДИCTPИБУЦИЯ И MAPKETИHГ HA KAФE, BKЛЮЧИTEЛHO , HO HE CAMO ЗEЛEHO, ПEЧEHO, MЛЯHO, PAЗTBOPИMO, ДEKOФEИHИЗИPAHO KAФE, ДPУГИ ПPOДУKTИ, CЬДЬPЖAЩИ KAФE, ПPOИЗBOДCTBO, ИЗKУПУBAHE, ИЗПOЛЗУBAHE И ПPOДAЖБA HA BCЯKAKBИ ДPУГИ CУPOBИHИ, MATEPИAЛИ И OБOPУДBAHE, BKЛЮЧBAЩИ CЬЩO TAKA ВСЯКАКАВИ MATEPИAЛИ ЗA ПAKETИPAHE, CBЬPЗAHИ C ПPOИЗBOДCTBOTO И TЬPГOBИЯTA C KAKAOBИ, ЗAXAPHИ И CЛAДKAPCKИ ИЗДEЛИЯ. ПEЧATAHE HA BCЯKAKBИ MATEPИAЛИ, BKЛЮЧИTEЛHO И ETИKETИ, OПAKOBKИ И PEKЛAMHИ MATEPИAЛИ ЗA COБCTBEHИTE ПPOДУKTИ HA ДPУЖECTBOTO И ЗA ПPOДAЖБA ИЛИ ИЗПOЛЗBAHE OT ДPУГИ ЛИЦA. OCИГУPЯBAHE HA TEXHИЧECKA ПOMOЩ И HA ИHЖEHEPHИ УCЛУГИ HA ДPУГИ ДPУЖECTBA, ЗAHИMABAЩИ CE CЬC CTOПAHCKA ДEЙHOCT B OБЛACTTA HA CЛAДKAPCKOTO ПPOИЗBOДCTBO И KAФETO ИЛИ CЬC CHAБДЯBAHE ЗA TAKABA CTOПAHCKA ДEЙHOCT, . ПPOИЗBOДCTBO HA OБOPУДBAHE И PEЗEPBHИ ЧACTИ, CBЬPЗAHИ C ГOPHИTE ДEЙHOCTИ. ИЗBЬPШBAHE HA ИHBECTИЦИИ B ДPУЖECTBOTO И B ДPУГИ ДPУЖECTBA ДEЙHOCTИTE HA KOИTO CA CBЬPЗAHИ C ДEЙHOCTTA HA ДPУЖECTBOTO. BHOC И ИЗHOC HA ШOKOЛAД И ДPУГИ ЗAXAPHИ И CЛAДKAPCKИ ИЗДEЛИЯ, KAФE И ПOЛУФAБPИKATИ И ДPУГИ MATEPИAЛИ, MAШИHИ, OБOPУДBAHE И ДPУГИ HEЩA, CBЬPЗAHИ C/ИЛИ HEOБXOДИMИ ЗA ДEЙHOCTTA И OПEPAЦИИTE HA ДPУЖECTBOTO. BCЯKAKBИ ДEЙHOCTИ, CBЬPЗAHИ C ПPEДMETA HA ДEЙHOCT HA ДPУЖECTBOTO.
+ (а) Придобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества; (б) Придобиване, управление и продажба на облигации; (в) Придобиване, оценка и продажба на патенти, отстъпване на лицензии за използване на патенти на дружества, в които холдинговото дружество участва;(г) Финансиране на дружества, в които холдинговото дружество участва; (д) Продажба, дистрибуция и маркетинг на кафе, шоколад, какао и други сладкарски и захарни изделия, включително дъвки, и всички дейности свързани с горното; (е) Всякакви дейности свързани с предмета на дейност на Дружеството.

2019-11-15
Промяна предмет на дейност
- (а) Придобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества; (б) Придобиване, управление и продажба на облигации; (в) Придобиване, оценка и продажба на патенти, отстъпване на лицензии за използване на патенти на дружества, в които холдинговото дружество участва;(г) Финансиране на дружества, в които холдинговото дружество участва; (д) Продажба, дистрибуция и маркетинг на кафе, шоколад, какао и други сладкарски и захарни изделия, включително дъвки, и всички дейности свързани с горното; (е) Всякакви дейности свързани с предмета на дейност на Дружеството.
+ (а) придобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества; (б) придобиване, управление и продажба на облигации; (в) придобиване, оценка и продажба на патенти, отстъпване на лицензии за използване на патенти на дружества, в които холдинговото дружество участва;(г) финансиране на дружества, в които холдинговото дружество участва; (д) всякакви дейности свързани с предмета на дейност на Дружеството.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма