Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АГРОБИОХИМ АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
833067007
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1992 година
Наименование
АГРОБИОХИМ
Транслитерация
Agrobiochim AD
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, кв. ИНДУСТИАЛНА ЗОНА Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство на биотехнологични, неорганични и органични химически продукти, научноизследователска, инженерингова и търговска дейност. Производство с органични, неорганични химически и биологи... Производство на биотехнологични, неорганични и органични химически продукти, научноизследователска, инженерингова и търговска дейност. Производство с органични, неорганични химически и биологически продукти, научно изследователска, инженерингова и търговска дейност, отдаване под наем на обособени части на търговски и производствени обекти, медицински услуги и медицинско обслужване в т.ч. профилактика, санаториално-курортно лечение и рехабилитация /по законоустановения ред/, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона в Р.България. прочети още скрии
Съвет на директорите
Калина Минева Петрова (свързан с 1 фирма)
Живка Владимирова Димова (свързан с 1 фирма)
Иван Николов Попов (свързан с 2 фирми)
Марина Йорданова Тенева (свързан с 2 фирми)
Иван Николов Попов (свързан с 2 фирми)
Добрин Денев Орешков (свързан с 2 фирми)
Управители/Съдружници
Капитал размер
1,714,797 лева (1,714,797 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АГРОБИОХИМ АД на латиница "Agrobiochim AD" с ЕИК/ПИК 833067007 е основана на 8 Август 2008 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 1,714,797 лева.

Хронология

1992
Регистрация на фирмата

2008-08-08
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, кв. ИНДУСТИАЛНА ЗОНА
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, кв. ИНДУСТИАЛНА ЗОНА
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от АД на АД
Промяна предмет на дейност
- Производство на биотехнологични, неорганични и органични химически продукти, научноизследователска, инженерингова и търговска дейност. Произовдство с органични, неорганични химически и биологически продукти, научо изследователска, инженерингова и търговска дейност, отдаване под наем на обособени части на търговски и произовдсвени обекти, медицински услуги и медицинско обслужване в .ч. профилактика, саноториално-курортно лечение и рехабилитация /по законоустановения ред/, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона в Р. България.
+ Производство на биотехнологични, неорганични и органични химически продукти, научноизследователска, инженерингова и търговска дейност. Производство с органични, неорганични химически и биологически продукти, научно изследователска, инженерингова и търговска дейност, отдаване под наем на обособени части на търговски и производствени обекти, медицински услуги и медицинско обслужване в т.ч. профилактика, санаториално-курортно лечение и рехабилитация /по законоустановения ред/, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона в Р.България.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма