Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БЕНЗИН ФИНАНС ЕАД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на August 14, 2023 17:25
ЕИК/ПИК
205373838
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 1, 2018 18:18
Наименование
БЕНЗИН ФИНАНС
Транслитерация
BENZIN FINANCE
Правна форма
Еднолично акционерно дружество (ЕАД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, бул. Христофор Колумб, 43 Виж на картата
Има 53 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Издаване и администриране на други средства за плащане (пътнически чекове и кредитни писма), доколкото тази дейност не е обхваната от извършването на платежни услуги по смисъла на Закона за платежни... Издаване и администриране на други средства за плащане (пътнически чекове и кредитни писма), доколкото тази дейност не е обхваната от извършването на платежни услуги по смисъла на Закона за платежните услуги и платежните системи; финансов лизинг; гаранционни сделки; придобиване на вземания по кредити и друга форма на финансиране (факторинг, форфетинг и други); придобиване на участия в кредитна институция или в друга финансова институция; отпускане на кредити със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства; всички посочени по-горе дейности се извършват след получаване на необходимите за целта лицензи, регистрации, разрешения и/или одобрения от съответните компетентни институции; както и всякакви други дейности, които са разрешени от закона и за които не са изискват лицензи, регистрации, разрешения и/или одобрения от институции. прочети още скрии
Съвет на директорите
СТОЙЧО ЕМИЛОВ МАВРОВ (свързан с 5 фирми)
НИКОЛАЙ ХРИСТОВ КИНЕВСКИ (свързан с 11 фирми)
ИВА ПЛАМЕНОВА ТАНЕВА (свързан с 3 фирми)
Управители/Съдружници
Едноличен собственик на капитала
АВТО ЮНИОН АД (свързан с 23 фирми)
Капитал размер
1,050,000 лева (1,050,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БЕНЗИН ФИНАНС ЕАД на латиница "BENZIN FINANCE" с ЕИК/ПИК 205373838 е основана на 1 Ноември 2018 година с правна форма "Еднолично акционерно дружество" или на кратко "ЕАД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,050,000 лева.

Хронология

2018-11-01
Регистрация на фирмата

2019-07-15
Промяна едноличен собственик на капитала

2019-10-16
Промяна предмет на дейност
- Придобиване на вземания, факторинг, финансово посредничество и други финансови услуги, както и всяка друга дейност разрешена от закона.
+ Извършване на платежни услуги по смисъла на Закона за платежните услуги и платежните системи; издаване и администриране на други средства за плащане (пътнически чекове и кредитни писма), доколкото тази дейност не е обхваната от извършването на платежни услуги по смисъла на Закона за платежните услуги и платежните системи; финансов лизинг; гаранционни сделки; търгуване за собствена сметка или за сметка на клиенти с чуждестранна валута и благородни метали с изключение на деривативни финансови инструменти върху чуждестранна валута и благородни метали; предоставяне на услуги и/или извършване на дейности по чл. 6, ал. 2 и 3 от Закона за пазарите на финансови инструменти; парично брокерство; придобиване на вземания по кредити и друга форма на финансиране (факторинг, форфетинг и други); издаване на електронни пари; придобиване на участия в кредитна институция или в друга финансова институция; отпускане на кредити със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства.

2020-02-04
Промяна предмет на дейност
- Извършване на платежни услуги по смисъла на Закона за платежните услуги и платежните системи; издаване и администриране на други средства за плащане (пътнически чекове и кредитни писма), доколкото тази дейност не е обхваната от извършването на платежни услуги по смисъла на Закона за платежните услуги и платежните системи; финансов лизинг; гаранционни сделки; търгуване за собствена сметка или за сметка на клиенти с чуждестранна валута и благородни метали с изключение на деривативни финансови инструменти върху чуждестранна валута и благородни метали; предоставяне на услуги и/или извършване на дейности по чл. 6, ал. 2 и 3 от Закона за пазарите на финансови инструменти; парично брокерство; придобиване на вземания по кредити и друга форма на финансиране (факторинг, форфетинг и други); издаване на електронни пари; придобиване на участия в кредитна институция или в друга финансова институция; отпускане на кредити със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства.
+ Издаване и администриране на други средства за плащане (пътнически чекове и кредитни писма), доколкото тази дейност не е обхваната от извършването на платежни услуги по смисъла на Закона за платежните услуги и платежните системи; финансов лизинг; гаранционни сделки; придобиване на вземания по кредити и друга форма на финансиране (факторинг, форфетинг и други); придобиване на участия в кредитна институция или в друга финансова институция; отпускане на кредити със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства; всички посочени по-горе дейности се извършват след получаване на необходимите за целта лицензи, регистрации, разрешения и/или одобрения от съответните компетентни институции; както и всякакви други дейности, които са разрешени от закона и за които не са изискват лицензи, регистрации, разрешения и/или одобрения от институции.

2023-08-14
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма