Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НАУЧНОИЗСЛЕДОВАТЕЛСКИ ИНСТИТУТ ПО СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ /НИИСМ/ ЕООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на December 18, 2018 17:45
ЕИК/ПИК
000662623
Регистрация по ЗДДС
Да - BG000662623 от 1994-04-01 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
1994 година
Наименование
НАУЧНОИЗСЛЕДОВАТЕЛСКИ ИНСТИТУТ ПО СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ /НИИСМ/
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, ул. "Илия Бешков", 1 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
72.19 - Научноизследователска и развойна дейност в областта на естествените, медицинските, селскостопанските и техническите науки, без биотехнологиите
Предмет на дейност
Научно-изследователска дейност в областта на строителните материали/продукти, иновационни продукти, оценяване на строителните продукти и системи за производствен контрол, разработване на техниче... Научно-изследователска дейност в областта на строителните материали/продукти, иновационни продукти, оценяване на строителните продукти и системи за производствен контрол, разработване на технически спецификации, изготвяне на технически одобрения/оценки, изпитване на строителни продукти и суровини за производството им, информационно обслужване, отдаване под наем на предоставеното му собствено недвижимо имущество. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВАСКО ВЕСЕЛИНОВ ДИМИТРОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
МИНИСТЕРСТВО НА РЕГИОНАЛНОТО РАЗВИТИЕ И БЛАГОУСТРОЙСТВОТО (свързан с 55 фирми)
Капитал размер
23,000 лева (23,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НАУЧНОИЗСЛЕДОВАТЕЛСКИ ИНСТИТУТ ПО СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ /НИИСМ/ ЕООД с ЕИК/ПИК 000662623 е основана на 18 Септември 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 23,000 лева.

Хронология

1994
Регистрация на фирмата

1994-04-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG000662623 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2009-04-29
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, ул. ИЛИЯ БЕШКОВ, 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, ул. "Илия Бешков", 1

2009-09-28

2012-07-10
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, ул. "Илия Бешков", 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, ул. "Илия Бешков", 1
Промяна предмет на дейност
- HAУЧHOИЗCЛEДOBATEЛCKA, KOHCУЛTAHTCKA И EKCПEPTHA ДEЙHOCT B OБЛACTTA HA TEXHOЛOГИИTE И ПPOИЗBOДCTBATA B CTPOИTEЛHATA ИHДУCTPИЯ, PAЗPAБOTBAHE И BHEДPЯBAHE HA CTAHДAPTИЗAЦИOHHИ ДOKУMEHTИ, TOПЛИHHИ, AEPOДИHAMИЧHИ И EKOЛOГИЧHИ ИЗMEPBAHИЯ И PEШEHИЯ, ПPOИЗBOДCTBO И ПPИЛOЖEHИЯ HA MATEPИAЛИ, PAЗTBOPИ, CMECИ И TOПЛOИЗOЛAЦИOHHИ EЛEMEHTИ И ИЗДEЛИЯ, ИЗПИTBAHE HA CTPOИTEЛHИ MATEPИAЛИ, ИЗДEЛИЯ И CУPOBИHИ B AKPEДИTИPAHA ЛAБOPATOPИЯ, ИHФOPMAЦИOHHO OБCЛУЖBAHE И EKCПEPTHИ OЦEHKИ.
+ Научно-изследователска дейност в областта на строителните материали/продукти; иновационни продукти; оценяване на съответствието на строителните продукти и системи за производствен контрол, разработване на технически спецификации, изготвяне на технически одобрения/оценки, изпитване на строителни продукти и суровини за производството им, информационно обслужване.

2014-06-11

2015-01-09

2016-08-23
Промяна предмет на дейност
- Научно-изследователска дейност в областта на строителните материали/продукти; иновационни продукти; оценяване на съответствието на строителните продукти и системи за производствен контрол, разработване на технически спецификации, изготвяне на технически одобрения/оценки, изпитване на строителни продукти и суровини за производството им, информационно обслужване.
+ Научно-изследователска дейност в областта на строителните материали/продукти, иновационни продукти, оценяване на строителните продукти и системи за производствен контрол, разработване на технически спецификации, изготвяне на технически одобрения/оценки, изпитване на строителни продукти и суровини за производството им, информационно обслужване, отдаване под наем на предоставеното му собствено недвижимо имущество.

2018-12-18
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма